Vispipuuro eli vatkattu puolukkapuuro
- Kesto: 50-60 min
- Annoskoko: 8 annosta
- Taitotaso: Helppo
Puolukka on ruoanlaitossa monikäyttöinen marja, joka sopii niin makeaan kuin suolaiseen ruokaan. Puolukasta valmistetaan mehuja, puuroja ja hilloja. Puolukka sopii myös makeaan leivontaan. Erityisen ihana makupari on puolukka ja kinuski. Tämän tehtävän kuohkea vispipuuro sopii niin välipalaksi kuin iltapalaksi. Pienellä tuunauksella myös vispipuurosta syntyy kiva jälkiruokaherkku. Tarjoa puuro silloin vaniljakastikkeen, tuoreiden marjojen ja rapean myslin kanssa.
Tarvikkeet
Ainekset
Vispipuuro
Tarjoiluun
Vinkki!
Voit valmistaa puuron myös puna- tai mustaherukoista.
Valmistus
Pohdittavaksi
Puolukkahilloa tarjotaan usein suolaisten ruokien kanssa. Minkä kanssa sinä sitä tarjoaisit – lettujen, lihapullien vai kaalikääryleiden kaverina?