Thaimaalainen paistettu nuudeli
- Kesto: 20-30 min
- Annoskoko: 4 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Thaimaalaiselle keittiölle tyypillistä on chilin, valkosipulin, inkiväärin ja pippurin käyttö. Kerhossa mausteita käytetään maltillisesti! Paistetut kasvikset tasapainottavat ruokaa mietoudellaan. Kasvikset leikataan mahdollisimman ohuiksi ja kypsennetään nopeasti, jolloin niiden jämäkkä rakenne säilyy.
Tarvikkeet
Ainekset
Paistetut nuudelit
Paistetut kasvikset
Vinkki!
Huomioi allergiat. Kalattomassa vaihtoehdossa jätetään kalakastike ja katkarapu pois.
Thaimaalaisessa keittiössä tyypillisesti käytettävässä kalakastikkeessa on voimakas maku ja tuoksu. Sen voi korvata soijakastikkeella, mikäli sinusta tuntuu, että kalakastike ei sovi kerholaisten makuun.
Valmistus
Pohdittavaksi
Kuinka mausteisesta ruoasta pidät?