Testaa ja kehitä
- Kesto: 60-90 min
- Annoskoko: 12-16 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Monesti reseptit tarvitsevat testausta ja kehitystä, jotta ne ovat parhaimmillaan. Hyvänmakuinen, kaunis ja hyvin säilyvä tuote ei välttämättä valmistu heti ensimmäisellä kerralla. Tässä tehtävässä voit valmistaa kermaleivokset ja miettiä samalla, mitä muutoksia tuote mahdollisesti tarvitsee.
Tarvikkeet
Ainekset
Kermaleivos (12-16 palaa)
Kostutus ja täyte
Koristelu
Valmistus
Pohdittavaksi
Miten kehittäisit leivosta paremmin säilyväksi? Voisiko koristeluun käyttää voikreemiä, joka valmistetaan vaahdottamalla voita ja tomusokeria keskenään?
Jos kerma poistetaan reseptistä, niin miten nimeäisit uuden leivoksen?