Ranskalainen iltapala
- Kesto: 60-90 min
- Annoskoko: 6-8 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Tässäpä oivallinen iltapala: lämmin piiras ja raikasta salaattia! Quiche Lorraine on tyypillinen ranskalainen piirakka. Perinteisesti piirakan täytteenä on ollut juustoa ja kinkkua ja se tarjotaan rapean salaatin kera. Erilaiset piiraat maistuvat arkena, viikonloppuna ja juhlissa. Täytteiden yhdistelyssä vain mielikuvitus on rajana ja sen voi valita makunsa mukaan sienistä, kasviksista, kalasta tai lihasta.
Tarvikkeet
Ainekset
Quiche Lorraine eli kinkku-juustopiiras (yksi pyöreä piirakka, noin 6-8 annosta)
Vihreä salaatti
Valmistus
Pohdittavaksi
Ranskalaiset ovat tunnettuja ruokakulttuuristaan. Mitä tyypillisiä ranskalaisia ruokia tai leivonnaisia tiedät?