Rahkateeleivät ja marjarahka
- Kesto: 30-40 min
- Annoskoko: 4-6 annosta
- Taitotaso: Helppo
Maitorahka eli rahka valmistetaan maidosta maitohappokäymisen avulla. Se on vähärasvaista ja proteiinipitoista ja sopii monipuolisesti ruoanvalmistukseen. Aamupuuron joukkoon, marja- ja hedelmärahkoihin, smoothieen ja leivontaan sekä erilaisiin dippeihin ja kylmiin kastikkeisiin.
Tarvikkeet
Ainekset
Rahkateeleivät
Marjarahka
Vinkki!
Käytä rahkaan kotimaisia marjoja. Muista myös vadelmat, puolukat ja erilaiset herukat. Lisää sokerin määrää, jos marjat ovat kirpeitä.
Valmistus
Pohdittavaksi
Millaisin eri tavoin teeleipiä voisi maustaa? Sopisiko juustoraasteen tilalle porkkanaraaste?