Pop up -tähtikahvila tähteistä
- Kesto: 60-180 min
- Taitotaso: Kokeneille
Hävikkikahvilaa suunnitellessa hyödynnetään Safkasankarit-kerhossa opittuja kestävän kokkauksen periaatteita ja mahdollisesti aikaisemmin leivoskahvilan pitämisestä saatuja oppeja ja kokemuksia. Kiinnittäkää erikoisesti huomiota tilan, tarvikkeiden ja astioiden valintaan. Hävikkikahvilankin kannattaa olla kutsuvan ja raikkaan näköinen, vaikka sisustusvalinnoissakin noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.
Tarvikkeet
Valmistus
Pohdittavaksi
1. Miten hävikkikahvila poikkeaa tavallisesta kahvilasta? Mitkä ovat sen vahvuudet?
2. Minkälaisia tuotteita siellä voidaan myydä asiakkaille?
3. Miten asiakkaille voidaan viestiä kahvilan taustalla olevista kestävän kehityksen ajatuksista?