Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro
- Kesto: 15-30 min
- Annoskoko: 2 annosta
- Taitotaso: Helppo
Erikoistilanteita varten kotona on hyvä olla raaka-aineita, joista voi valmistaa ruokia ilman kypsennystä. Nopeita aamu- ja välipaloja saat sekoittamalla puurohiutaleita, myslejä tai muroja maidon ja jogurtin kanssa. Makua voit piristää pakastemarjoilla tai hedelmillä.
Tämän tehtävän tuorepuuro maistuu mustikkapiirakalta. Voit tehdä sen aamulla valmiiksi jääkaappiin ja syödä sitten, kun on välipalan aika.
Tarvikkeet
Ainekset
Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro (2 annosta)
Koristeluun
Valmistus
Pohdittavaksi
Mitä muita ruokia voit valmistaa ilman kypsentämistä? Miettikää yhdessä muutama esimerkki.