Meksikolaiset tacot
- Kesto: 60-90 min
- Annoskoko: 4 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Tunnetuin meksikolaisista ruoista on tortilla, ohut maissi- tai vehnälettu. Kun tortilla täytetään lihalla, kanalla tai kasviksilla, siitä tulee burrito. Taco on rapeakuorinen täytetty tortilla. Lähes kaikkeen texmex-ruokaan tarvitaan tomaattia, sipulia, chiliä, avokadoa ja tuoretta korianteria. Vihanneksia käytetään runsaasti lihan höysteenä ja lisäkkeenä; hedelmiä tarjotaan jälkiruokana. Kastikkeet (salsa, guacamole) ovat tärkeitä ruoan valmistuksessa ja tacojen höysteenä. Tässä tehtävässä saat esimakua mausteisesta meksikolaisesta ruoasta!
Tarvikkeet
Ainekset
Meksikolaiset tacot kasvistäytteellä (4 annosta)
Tarjolle
Valmistus
Pohdittavaksi
Mausteet ovat keittiön aarre! Mitkä seuraavista ovat mausteita? kenneli, kaneli, kameli, oregano, chili, reggae, kumina, kynänä, curry, kirveli, härveli, virveli, kurkuma, kpianoma, anis, kanis, sahsami, sahrami