Hernetahna
- Kesto: 15-30 min
- Annoskoko: 8 annosta
- Taitotaso: Helppo
Leipää ei kannata heittää pois. Tähän tehtävään voit käyttää jo hiukan kuivahtanutta leipää mutta myös näkkileipälastuja tai ruisnappeja. Leipien kanssa tarjolle valmistetaan hernetahna, jonka voit laittaa kauniisti esille lasiin tai hillopurkkiin. Tämän tehtävän voi yhdistää ryhmätehtäväksi pinjansiementahnan ja porkkanatahnan kanssa. Jokainen ryhmän jäsen voi tehdä oman tahnansa.
Tarvikkeet
Ainekset
Hernetahna (8 annosta)
Valmistus
Pohdittavaksi
Jälkiruokakin voi olla dippi tai tahna, esimerkiksi suklaasta. Mitä kaikkea siihen voisi dipata? Hedelmiä? Mansikoita? Miettikää ryhmässä hyvä jälkiruokadippi ja siihen sopivat lisukkeet.