Hedelmä-kauratoscapalat
- Kesto: 60-90 min
- Annoskoko: 30 annosta
- Taitotaso: Keskitaso
Toscakuorrutus valmistetaan perinteisesti mantelista, mutta huokeamman, mukavan rapean vaihtoehdon loihdit käyttäen kuorrutukseen huokeampia kaurahiutaleita. Reseptissä voi käyttää piimän tilalla jogurttien loppuja. Hedelmäpaloiksi sopivat hieman nahistuneetkin hedelmät. Kokeile esimerkiksi omenia, päärynöitä, persikoita tai mangoa. Piirakkaa kannattaa valmistaa kerralla koko pellillinen. Piimä- tai jogurttipohjainen piirakka on huokea ja mehevä. Hedelmä-kauratoscapalat sopivat myös manteli- ja pähkinäallergisille.
Tarvikkeet
Ainekset
1 iso uunipellillinen, n. 30 palaa, Taikina
Hedelmätäyte
Kauratoscakuorrutus
Vinkki!
Jos kaikkea ei syödä heti, pakasta osa. Sulata palat mikrossa ja anna lämmetä, tarjoa jäätelön kanssa
Valmistus
Pohdittavaksi
Miten muuten voit hyödyntää tähdehedelmiä? Keksi kolme ideaa hedelmähävikin torjuntaan.